Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Samarbete med utveckling i fokus

Belstroj Sverige AB är byggföretaget som lägger stor vikt vid medarbetarnas individuella utveckling. I november besökte delar av Belstroj vårt utbildningscenter för att lära sig mer om innerväggar.

Stockholmsbaserade Belstroj Sverige AB har en personalstyrka på 450 personer och omsatte 540 miljoner kronor 2018. Sedan starten för drygt tio år sedan har företaget vuxit fort.

– Framtiden ser ljus ut. Vi lämnar över 800 anbud per år och lägger stor vikt vid att utbilda våra medarbetare för att kunna ge våra kunder så bra resultat som möjligt, säger Oskar Stenberg, arbetschef inom innerväggar och fasad.

Samlad kompetens

Företaget har blivit en populär arbetsplats och rymmer människor från flera olika länder.

– Vi satsar mycket på våra anställda. Alla utländska medarbetare erbjuds gratis undervisning i det svenska språket på vårt huvudkontor i Stockholm. Vi ser kollektivavtal och högt i tak som självklarheter.

Dessutom arbetar vi aktivt för jämställdhet, samma krav gäller för alla och det enda som spelar roll är din kompetens och de resultat du gör i arbetet.

För att säkra just goda resultat i varje projekt använder Belstroj enbart egenanställd personal i projekten. Vill man bli en del av företaget måste man klara av montagetester framför kamera.

– Vi har haft de olika testen i fyra år. De gör att vi känner oss trygga med att kunna uppfylla våra kunders höga krav. Minst en gång per år deltar även over head-personalen i montagemomentet, säger Stenberg.

Knauf Danogips samarbetspartner

I slutet av november tog Stenberg med sig ett arbetslag ner till Åhus och Knauf Danogips för två dagar av nya lärdomar på vårt utbildningscenter.

– Jag kom i kontakt med Knauf Danogips som ung bygglärling. Den positiva bilden av företaget har hängt med sedan dess och jag ser Knauf Danogips som en intressant aktör att samarbeta med. Genom utbildningen får mina medarbetare chansen att utvecklas ytterligare, jag är mycket nöjd med upplägget.

Läs mer om våra utbildningar här.