Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30
Semsterstängt V28-31

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Gneisen i Umeå

Nyproducerat trygghetsboende

I utkanten av Umeå skapar Heimstaden ett nyproducerat trygghetsboende med totalt 153 hyreslägenheter.

Fräscha lägenheter

Lägenheterna är ljusa och yteffektiva. Badrummen är helkaklade med duschväggar i glas samt handdukstork. Balkongerna blir inglasade vilket gör dessa njutningsbara året om. Har du gröna fingrar så finns det möjlighet att ha en liten köksträdgård.

Det finns flera gemensamma ytor för social tillvaro som t ex motionsrum, relaxavdelning och matsal. Dessutom finns här även en övernattningslägenhet för de som har gäster på besök.

Ett trivsamt boende

Du som är 65+ har nu möjlighet att registrera dig för ett Trygghetsboende hos Heimstaden. För att ta del av detta fina boendealternativ krävs inget biståndsbeslut. Inflyttning är planerad till andra kvartalet 2022.

Knauf Danogips är en av leverantörerna och förser bygget med Ultra Board som är Knauf Danogips hårdaste och starkaste gipsskiva, framtagen för enkel infästning. Dessutom levereras även Aquapanel Indoor som är en extremt slagtålig, vatten- och fuktbeständig skiva för mycket tuffa miljöer.

– Vi är stolta över att vara leverantörer till ett sådant här fräscht och modernt trygghetsboende, säger Martin Sondell, säljare norr på Knauf Danogips.

Foto: Heimstaden.

Produkter i Referensobjektet