Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22

E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Dockporten i Malmö

Med sundet som närmsta granne

Peab bygger ett 7 våningar högt bostadshus på bästa läget i Malmö, nämligen precis vid vattnet i Dockan.

Här kommer man att bo bekvämt och avnjuta lugnet samt utsikt över sundet och småbåtshamnen. Dockporten är även en Svanenmärkt byggnad, vilket innebär att byggnaden har låg energianvändning, uppfyller höga miljö- och hälsokrav på byggvaror och innemiljön.

I Dockporten erbjuds allt från ettor till femmor. Totalt består Dockporten av 98 bostadsrätter, alla med balkong, uteplats eller terrass. Dockportens huskropp är formad som ett U, med en stor gemensam innergård i mitten. På taket kommer det att finnas en gemensam bastu.

Dockan är ett av Malmös mest eftertraktade bostadsområden, och det är inte svårt att förstå varför. Från att under decennier ha varit ett pulserande varv som hjälpte till att sätta Sverige på kartan som en av världens främsta industrinationer, till att idag vara en fullt utbyggd modern stadsdel med alla tänkbara bekvämligheter.

– Vi har ett nära samarbete med Knauf Danogips och framför allt vill jag ge en eloge till Christina Mårtensson, på Knauf Danogips kundtjänst, som erbjuder snabbt och effektivt stöd åt oss, säger Maja Herrgård, arbetsledare på Peab.

BRF. DOCKPORTEN I MALMÖ

Nybyggnation: Bostadshus, 7 våningar.
Entreprenör: Peab.
Sista inflyttning: År 2022
Knauf Danogips har levererat:
 Ytterväggsstål, Nail It Outdoor, innerväggsstål, Classic Board och Weatherboard 365.

Produkter i Referensobjektet