Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Vision & värderingar

Om oss

Vår vision och våra värderingar är starkt förankrade inom organisationen och fungerar som en tydlig kompass på hur en medarbetare på Knauf Danogips arbetar och agerar.

Vision

Visionen för Knauf Danogips är att bygga ett starkt Sverige. Tillsammans med våra medarbetare, kunder och andra aktörer kan vi bygga bättre, mer ekonomiskt och mer hållbart.

Värderingar

Det som kännetecknar oss alla i den globala Knauf-gruppen är att vi har fyra grundläggande värderingar som vi arbetar utifrån. De är alla en del av oss.

Entreprenörskap

Genom entreprenörskap och en vilja att ta risker har vi vuxit från att vara ett litet familjeföretag till att vara en stor familjeägd, global, aktiv organisation. Vår framgång drivs av banbrytande anda, innovation och förändring i kombination med en pragmatisk och resultatorienterad strategi.

Engagemang

Vi är engagerade i vårt arbete, i våra kollegor och i vårt samhället. Stolthet och glädje över det vi producerar kommer naturligt. Vi går alltid den extra milen för att hjälpa varandra. Vi uppnår hållbara resultat och ger våra kunder den bästa lösningen.

Menschlichkeit

Våra kollegor, affärspartners och intressenter ses som en stor familj där principer som integritet och mänsklighet är av stort värde. Socialt ansvar formas genom rättvis behandling av varandra samt genom att acceptera varandras skillnader. Tillsammans tar vi hand om varandra, samhället och miljön.

Partnerskap

Vi strävar efter att skapa en miljö med ömsesidigt förtroende, där vi uppmuntras att ta individuellt ansvar och fatta beslut eftersom vi litar på varandras omdöme. Vi är ett team som stöttar varandra och andra medlemmar i Knauf-samhället.

Knauf Danogips - Building better together

Det går att se på sin gärning på olika sätt. Du hjälper en kund med en order, effektiviserar produktionen, eller ser till att ännu en gipsskiva når bygget. För dig är det kanske en vanlig arbetsdag.

Men det du gör är en del av något större. Ditt engagemang och din expertis bidrar till att nästa person kan ta vid och föra uppdraget vidare. Till slut står de där. Kontoren. Skolorna. Operationssalarna. Husen som människor ska komma att kalla hem. Samhället.

Att bygga ett hållbart samhälle kräver en lång kedja av hårt arbete, och vi på Knauf Danogips har äran att lägga grunden för det.