Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Möt våra medarbetare

Om oss

”Frihet under ansvar genomsyrar organisationen, det är jag och mina kollegor som påverkar företagets utveckling och framtid. Stort fokus ligger på att utbilda ett coachande ledarskap inom företaget som styrker än mer betydelsen du som individ har, oberoende av position. Med stolthet ser vi också att allt större fokus läggs på digital utveckling samt att bli ledande i sin bransch när det kommer till hur vi minskar vår miljöpåverkan. ”

Mikael Jansson, Transportchef

 

”Knauf Danogips är ett gammalt företag men ändå innovativt! Stort världsomspännande företag, men ändå kort väg till att fatta snabba beslut. Det är roligt att arbeta över landsgränserna och vi har mycket gemensamma möten med våra kollegor i andra länder. Bra ledarskap, – utbildningar, – kvalitet, flera miljösatsningar, många kund- och projektmöten – och framför allt trevliga, kunniga och härliga kollegor!”

Camilla Lidgren, Teknisk chef

 

”Starkt fokus på arbetsmiljö och säkerhet och ett företag som satsar på sina medarbetare gör att Knauf Danogips är i ständig utveckling. Alla positioner inom driften (produktion och underhåll) är lika betydelsefulla för att vår resa ska kunna fortsätta. Vi har dessutom en stark teamkänsla, glädje och snabba beslutsvägar som medför goda produktionsresultat vilket gör att det alltid är kul att komma till arbetet.”

Jimmy Rantonen, Produktionschef Åhus

 

”Det här är en trygg och stabil arbetsgivare. Det är en härlig känsla att vara del av något större och ett företag som ständigt vill förbättra sig.”

Robin Berlin, Projektledare på marknadsavdelningen