Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider i jul
Stängt 22 dec – 2 jan – Supportmailen är dock öppen alla vardagar
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Engagemang & sponsring

Om oss

Vi på Knauf Danogips vill gärna bidra till ett bättre samhälle och försöka skapa en ljusare tillvaro för våra medmänniskor. Vi gör det på flera olika sätt, bl a genom engagemangen nedan.

AKTIV SKOLA

Aktiv Skola vilar på en värdegrund som baseras på den holistiska definitionen av begreppet hälsa. Det innebär att allt Aktiv Skola gör utgår från denna värdegrund och är en strävan efter att uppnå en högre grad av hälsa.

Läs mer om Aktiv skola

BARNCANCERFONDEN

Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver.

Läs mer om Barncancerfonden

TRAFIKKALENDERN

Trafikkalendern är Sveriges största läromedel om barn och trafik och ingår som en del i företaget Vita Huset AB, som varit verksamma inom förlagsbranschen sedan 1987. Trafikkalendern vill inspirera skolor att arbeta med trafikfrågor som en del av lärandet för hållbar utveckling.

Läs mer om Trafikkalendern

Åhus Beach

Att stödja barn- och ungdomsaktiviteter är viktigt för oss på Knauf Danogips. Barnen är vår framtid och att de under sin uppväxt får möjlighet till en fritid med olika slags idrottsevenemang tror vi kommer gynna dem i deras fortsatta utveckling. En av de barn- och ungdomsaktiviteter som vi sponsrar är Åhus Beach.

Läs mer om Åhus Beach