Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Viktigt meddelande - 10/8 kl 15:33

Sedan cyber-attacken i slutet av juni, har vi arbetat oavbrutet för att återskapa våra operativa rutiner och gjort vårt bästa för att mildra skadans påverkan för er. Vi vill informera er om vilka framsteg vi har gjort och vad status är idag.

Vi kan åter arbeta i vårt affärssystem och fokus ligger på att uppdatera det efter all manuell hantering. Vi kan nu lägga alla nya ordrar via affärssystemet och skicka ut ordererkännanden samt fakturera. Även EDI-fakturering är i gång.

PRODUKTION OCH LAGERSITUATION

Vi har haft en trög uppstart av produktionen i Åhus under denna vecka då vi inte har tillgång till våra servrar. Vi kommer att vara tvungna att köra produktionen manuellt i ytterligare några veckor vilket påverkar effektiviteten i fabriken.

Vi producerar enbart standardskivor denna vecka. Under nästa vecka startar vi upp produktionen av premiumskivor. Vår ambition är att fr o m nästa vecka kunna erbjuda specialkapning och lägenhetsförpackning.

Vi fortsätter att stödköpa Classic Board 900 och 1200 samt Secura Board 900 från våra systerbolag.

FÖLJANDE PRODUKTER ÄR SLUT PÅ LAGER

  • Weather Board 900 och 1200
  • Secura Board 1200
  • Clima Board 1200
  • Solid Board 900

Vår målsättning är att dessa produkter skall finnas tillgängliga för leverans senast i slutet av augusti.

KUNDTJÄNST OCH ORDER

Du kan nå kundtjänst via telefon, men vi har fortfarande inte tillgång till vår ordermejl utan nya ordrar måste läggas via telefonen. Just nu pågår arbete för att återställa EDI-orderfunktionen. Vi återkommer med mer information.

Volymkvotering av gipsskivor fortsätter enligt nuvarande modell fram till slutet av oktober. Uppdaterade kvoteringsfiler planeras att skickas ut under nästa vecka.

Vi beklagar allt besvär detta orsakar er och vi tackar för er förståelse.