Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider i jul
Stängt 22 dec – 2 jan – Supportmailen är dock öppen alla vardagar
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Testprojekt för Nail It Indoor i Falun

Resan började med en demo hos Holmgrens Bygg i Falun där vi gick igenom Nail It Indoor-systemet, både teoretiskt och praktiskt. Då hade vi inte lanserat Nail It Indoor än utan bara ”testade” systemet hos kunden.

Nästa steg var ett startmöte, som i detta fall blev ett Skype-möte under Corona-pandemin, där kunden presenterade ett projekt där det skulle fungera att prova Nail It Indoor. Projektet var föreskrivit med befintligt väggsystem, men vi kom överens och bytte ut det till Nail It Indoor.

Därefter kom kunden in med en offertförfrågan på material till återförsäljaren. En offert skapades och den ledde till affär. En beställning/leveransplan upprättades och en order skapades.

När montaget hade startats på projektet så följde vi upp det med ett uppföljningsbesök där vi stämde av med kunden att leveranser och material var som de skulle, och att montaget fungerade.

Slutligen så avslutade vi projektet med ett möte där vi frågade kunden om hur de hade upplevt montagen av Nail It Indoor. Deras reaktion på systemet är att det är ett snabbare montage än ett standardmontage, och att det är mindre påfrestande för axlar och armbågar med spikning i förhållande till skruvning.

Fakta om projektet

Namn: Åklagarmyndigheten
Kund: Karl-Hedin bygghandel i Sandviken
Entreprenör: Holmgrens Bygg
Ort: Falun

Material:

  • Ultra board volym ca 3 000 kvm
  • Spikskena UP 95
  • Spikregel 95
  • Dörr regel CD 95
  • Utklippt UD 10 m