Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider i jul
Stängt 22 dec – 2 jan – Supportmailen är dock öppen alla vardagar
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Stolta sponsorer till fantastiska barn och ungdomar

Att stödja barn- och ungdomsaktiviteter är viktigt för oss på Knauf Danogips. Barnen är vår framtid och att de under sin uppväxt får möjlighet till en fritid med olika slags idrottsevenemang tror vi kommer gynna dem i deras fortsatta utveckling.

En av de barn- och ungdomsaktiviteter som vi sponsrar är Åhus Beach. Det började som en liten cup i Åhus Småbåtshamn och sommaren 2022 är det 25 år sedan Åhus Beach såg dagens ljus. Idag är turneringen Europas största beachhandbollsevenemang. Lägg därtill en alltmer populär beachfotbollsturnering.

I somras spelade Kristianstad Handboll flickor 12 i Åhus Beach Festival och där var vi på plats och träffade Niklas Lindhoff, som är tränare för flickor 12.

Vad tycker du om denna beachhandbollsturnering?
– Skönt att det blev av, tjejerna älskar beachhandboll! 

Hur är din inställning till rörelse för ungdomar?
– Alla ungdomar borde röra på sig. Och framförallt mer i skolan.

Hur jobbar Kristianstad Handboll för att främja rörelse hos ungdomar?
Bl a genom Kairo-utmaningen. Under Corona-pandemin fick laget inte träna. Så vi startade Kairo-utmaningen vilken innebär att varje lag samlar in kilometer som man är i rörelse. Både tjejerna och deras familjer fick deltaga. Vi körde utmaningen i 2 veckor, under VM. Vi försökte få ihop samma antal kilometer som det är till Kairo. Det var en väldigt uppskattad utmaning!