Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Shoppingcenter med högt i tak

Handelsplatsen C4 Shopping slog upp portarna under hösten 2018 och är störst i sitt slag i nordöstra Skåne. När de sista pusselbitarna är på plats, planerat till hösten 2019, kommer Kristianstad kunna stoltsera med en regional handelsplats om 70 000 m² fördelat på fyra huskroppar.

Tillgängligt och funktionellt

Under byggnationen har stort fokus legat på god tillgänglighet och funktion. Dessutom har miljöaspekten varit en viktig del av arbetet. C4 Shopping är certifierat enligt BREEAM, Europas mest spridda certifieringssystem. Det innebär att såväl material som arbetsmetoder har låg miljöpåverkan. Elementum Eco passar väl in i miljökonceptet. Företaget tillverkar prefabricerade väggsektioner i oorganiskt material. Till C4 Shopping har de levererat ca 13 000 m² färdigmonterad vägg, med reglar och skivor från Knauf Danogips.

Estetiskt tilltalande akustikskiva

Knauf Danogips har dessutom levererat akustiktaket Knauf Danoline Unity 8/15/20. Skivan har ett nytt kantutförande, A+, som innebär att bärverket är mindre synligt.

– En nyutvecklad produkt med högt designervärde. Taket är demonterbart, men ger intrycket av att vara gjort i ett enda stycke, säger Kjell-Åke Thuresson, säljare undertak hos Knauf Danogips. BJ Montage har monterat ca 1 200 m² av Knauf Danoline Unity 8/15/20, och är nöjda med produkten.

– Ett riktigt snyggt tak som dessutom varit i stort sett helt problemfritt att jobba med, säger Christian Jarl, BJ Montage.