Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Rold12 - En ny gipsdesign och en ny hållbar dimension

Med sin danska elegans är Rold12 ett banbrytande, tredimensionellt undertak i gips som gör att naturmaterialens skönhet tar sig in i vardagliga utrymmen.

Rold12 skapar, med inspiration från Danmarks skogar, ett modernt och organiskt utseende med en enhetlig vacker yta. Genom att kombinera de funktionella fördelarna hos ett demonterbart tak med ett nytt sätt att tänka på gips har vi skapat nya dimensionella möjligheter vid design av undertak.

Rold12 är 100 % återvinningsbart och tillverkat av gips, vilket är ett rent och naturligt material som är hälsosamt för både människor och byggnader. Gips kan återvinnas om och om igen, vilket gör det till ett riktigt hållbart material.

EN NY FUNKTIONELL DIMENSION

Hälsosam inomhuskomfort. Ett rent, säkert och naturligt material som också ger utmärkt akustisk prestanda. Det kan lätt kombineras med ett ventilationssystem för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat.

Högsta brandskydd. Eftersom gips inte är brännbart är Rold12 ett brandbeständigt undertak som ger högsta brandskydd. Kan installeras i alla typer av rum och utrymmen som en enda konstruktion.

Standardbärverkssystem. Rold12 installeras med hjälp av ett standard T24 bärverkssystem, vilket är en beprövad och populär teknik som sparar tid under planeringen och möjliggör enkel åtkomst ovan undertaket.

EN NY HÅLLBAR DIMENSION

Gips är ett 100 % cirkulärt material. Det kan återvinnas oändligt många gånger för att göra nya gipsprodukter.

Rold12 är utformat för att återvinnas. Produktionen hålls enkel och ren, vilket gör det möjligt att separera produkterna och återanvända gipset till nya undertak.

Det är ditt säkra val för att förbättra vardagen, uppfylla hållbarhetsmål och samtidigt utnyttja morgondagens designdimensioner.

Kontakta våra akustiksäljare nedan för mer info eller läs mer om Rold12.

Region Väst
Kjell-Åke Thuresson
+46 (0)44 28 79 11
[email protected]

Region Öst
Åke Lindgren
+46 (0)44 28 78 19
[email protected]

Region Norr
Martin Sondell
+46 (0)44 28 79 81
[email protected]