Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Nail It Indoor – Spika gips i stålregel!

Det unika byggsystemet Nail It Indoor ersätter det tidigare skruvandet med spik och ger det mest effektiva och ergonomiska montaget av gipsskivor i innerväggar.

Minskar montagetiden

Genom att byta skruv och standardgips mot specialdyckert och den starka Ultra Board kan du spara stora mängder av tid. Ultra Board-skivan skarvas i fält med skarvlisten Bondfiller och spikas med spikpistol i en unik regel och skena med dubbelvikta flänsar.

Brett samarbete

Nail It Indoor är framtaget genom ett långt utvecklingsprojekt i samarbete mellan Norgips, Knauf Danogips och innovatören bakom tekniken, Patrik Johansson.

– För att skapa ett komplett system har vi även teamat ihop oss med Essve som levererar infästningarna till systemet, säger Elisabeth Andersson, marknadschef på Knauf Danogips.

Flera fördelar

Det är inte bara montagetiden som påverkas positivt med Nail It Indoor. Den förkortade montagetiden innebär att systemet även förbättrar arbetsmiljön och minskar även risken för förslitningsskador. Med den effektivitet som systemet innebär kan fler montage utföras under samma tid som tidigare. Med skarv i fält minskas spill av skivmaterial. Mindre spill ger mindre avfall som behöver omhändertas.

Läs mer om systemet och produkterna här eller kontakta din säljare för en demonstration. Här hittar du kontaktuppgifter till våra säljare.

Ladda ner broschyr om Nail It Indoor här.