Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider i jul
Stängt 22 dec – 2 jan – Supportmailen är dock öppen alla vardagar
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Nail It Indoor – Spika gips i stålregel!

Det unika byggsystemet Nail It Indoor ersätter det tidigare skruvandet med spik och ger det mest effektiva och ergonomiska montaget av gipsskivor i innerväggar.

Minskar montagetiden

Genom att byta skruv och standardgips mot specialdyckert och den starka Ultra Board kan du spara stora mängder av tid. Spikas med spikpistol i en unik regel och skena med dubbelvikta flänsar.

Brett samarbete

Nail It Indoor är framtaget genom ett långt utvecklingsprojekt i samarbete mellan Norgips, Knauf Danogips och innovatören bakom tekniken, Patrik Johansson.

– För att skapa ett komplett system har vi även teamat ihop oss med Essve som levererar infästningarna till systemet, säger Elisabeth Andersson, marknadschef på Knauf Danogips.

Flera fördelar

Det är inte bara montagetiden som påverkas positivt med Nail It Indoor. Den förkortade montagetiden innebär att systemet även förbättrar arbetsmiljön och minskar även risken för förslitningsskador. Med den effektivitet som systemet innebär kan fler montage utföras under samma tid som tidigare.

Läs mer om systemet och produkterna här eller kontakta din säljare för en demonstration. Här hittar du kontaktuppgifter till våra säljare.