Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider i jul
Stängt 22 dec – 2 jan – Supportmailen är dock öppen alla vardagar
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Lokalt superföretag växer med hjälp av produkter från Knauf Danogips

Bobcat Sverige, som har sin verksamhet i Öllsjö i utkanten av Kristianstad, har flyttat ur sina gamla lokaler och in i nya på andra sidan gatan. Knauf Danogips har levererat flertalet kvalitetsprodukter till bygget.

Superföretag

För ett par år sedan kvalade Bobcat Sverige in på Veckans Affärers lista över svenska superföretag. Företaget, som har nio anställda på huvudkontoret i Kristianstad, är Skandinaviens största återförsäljare av det världsomspännande märket Bobcat.

Byggföretaget Kristianstads Entreprenad AB, KEAB, stod för uppförandet av de nya lokalerna. Till sin hjälp hade de en mängd produkter från Knauf Danogips: innerväggsgips, regel- och bärverk till väggar och undertak, puts, spackel och gipsputs.

– Det känns naturligtvis positivt att få vara med och leverera material till ett nybygge i ett framgångsrikt företag. Att företaget dessutom är ”på hemmaplan” ett par mil från Åhus gör inte saken sämre, säger Stefan Kropp, säljare av spackel och puts hos Knauf Danogips.

Ljus framtid för flytande spackel

Det luftiga nybygget mäter 1 850 m2 och är byggt i två plan. Magnus Hellman på Hellmans Måleri har spacklat ca 400 m2 gipsvägg med Knauf Danogips spackelmaskin PFT Swing Airless och spacklet Pro Spray Plus. Han är mycket nöjd med produkterna.

– Det här är framtidens melodi. Arbetstiden förkortas med en tredjedel, men framför allt är detta sätt att arbeta mycket mer skonsamt för kroppen. Arbetsmomenten med armarna över huvudhöjd kan begränsas och det skonar både axlar och armar.

Stefan Kropp är inne på samma spår, och ser en ljus framtid för både produkt och användare.

– Vi har förbättrat kapaciteten i vår sprutmaskin och eftersom vi har bra och användarvänliga produkter kan vi leda in fler unga målare på vårt spår. Förhoppningen är att vi därmed ska kunna bidra till att skador på axlar och leder minimeras framöver.