Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22

E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Knauf Danogips starkaste skiva imponerar – stabil och full av fördelar

Ultra Board är den hårdaste och starkaste gipsskivan som någonsin levererats av Knauf Danogips i Åhus. Den är framtagen för enkel infästning: användaren behöver varken plugga, borra eller hitta en regel för att kunna sätta upp saker på väggen. Tack vare skivans kapacitet i Ultra Board är det också enkelt att flytta infästningar när behovet uppstår, utan någon större åverkan på skivan.

Mångsidig allround-skiva

Ultra Board är en skiva att luta sig mot, inte bara tack vare dess stabilitet. Fördelarna är nämligen flera: skivans hårdhet och stöttålighet gör att den lämpar sig väl i miljöer med mycket aktivitet, som barnrum, skolor och sjukhus. Dessutom har den mycket goda brand- och ljudegenskaper.

– Ultra Board är en helt ny generation av gipsskiva. Den utvecklades för att ge yrkesproffsen de bästa förutsättningarna för att bygga hållbara innerväggar. Förutom att kärnan i skivan gör den extra tålig är den dessutom försedd med extra armering. Ett bra alternativ till OSB och plywood. Vi är stolta över att kunna förse marknaden med den här typen av produkt, säger Camilla Lidgren, teknisk chef på Knauf Danogips.

En så pass hård skiva måste väl ändå komma med nackdelen att den är svår att hantera? Nej då, faktum är att Ultra Board är precis lika enkel att kapa som en vanlig gipsskiva.

– Allt som behövs är en gipskniv och det rätta knycket. Ritsa och knäck, så är du klar. Användarvänlighet är alltid vår prioritet, säger Lidgren.

Vill du veta mer om Ultra Board? 
Klicka dig vidare till produktbroschyren.

Kunskapshuset i Gällivare. Foto/illustration: Liljewall.