Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Flexibelt undertakssystem med CD-1 och CD-2

Knauf Danogips undertakssystem används där det önskas ett diktmonterat/nedpendlat, ljudisolerande och stabilt tak under till exempel lägenhetsskiljande bjälklag av trä eller betong. Eller vid montage av obehandlade skivor för ljudabsorption, såsom Solo- och Stratopanel.

Montaget är enkelt och väl utprövat. Med komponenter av galvaniserat stål byggs ett stabilt och rationellt underlag upp som skivorna lätt och snabbt skruvas fast i.

Vi vågar påstå att detta är det ultimata undertakssystemet.

Här ger vi dig fem anledningar varför:

1. vårt snabbaste system
Systemet är snabbt och enkelt att montera. Detaljerna sätts ihop med enkla ­handgrepp – systemet är därmed lätt att montera ensam. Montaget är betydligt ­snabbare jämfört med traditionella undertakssystem.

2. vårt mest ergonomiska system
Det finns inget behov av skruv till stommen, bortsett från upphängningar och väggprofiler. Du slipper därmed borrspån i ögon och innanför kläder. Det finns inte heller något behov av verktyg, förutom vid kapning av profilerna. Därför kan du med fördel arbeta med båda händerna samtidigt. Jämfört med ­traditionella system är profilernas anliggningsyta bredare, vilket minskar risken för sprickor vid montage av till exempel Knauf Danogips Ceiling Board. Profilerna har dessutom en centrummarkering, vilken gör systemet enklare att rikta in och skivmontaget lättare.

3. vårt mest stabila system
Beroende på val av upphängning kan systemet belastas underifrån. Systemet är ­stabilt under montaget, vilket underlättar avsevärt när Knauf Danogips skivor ska ­monteras. Det innebär bättre ergonomi, snabbare skruvning, bättre ­skruvresultat och minskad risk att slinta och skada skivmaterialet. Systemet är formstabilt och påverkas inte av fukt- och temperaturförändringar – risken för sprickor i det färdiga resultatet är därmed minimal.

4. vårt mest flexibla system
Profilernas placering kan vid behov enkelt justeras i efterhand. Det är en fördel vid kompletteringar av till exempel installationer och isolering. ­Dessutom är det lätt att få passformen mot skivmaterialet att bli helt perfekt.

5. vårt mest ekonomiska system
Profilerna skarvas löpande, vilket ger minimalt med spill. Detta tillsammans med det snabba montaget gör systemet till ett lönsamt val.

Kontakta våra säljare för mer info.

Du kan även ladda ner broschyren ”Undertakssystem CD-1 och CD-2”.