Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Carl-Johan Klinge ny VD

– Det bästa med jobbet är att göra skillnad!

Danskfödde Carl-Johan Klinge, 54 år, efterträder Magnus Olofsson som VD för Knauf Danogips GmbH i Sverige, som efter sju år på Knauf har valt att gå vidare mot nya utmaningar.

Carl-Johan Klinge är utbildad civilekonom med inriktning sälj- och marknadsföring. Han har arbetat för Knauf Northern Europe i mer än 24 år och har haft många olika befattningar i koncernen. Bland annat som vd för Knauf Danmark och de senaste fyra åren som vd för Norgips i Norge och Sverige.

– Carl-Johan har stor erfarenhet av byggbranschen i de nordiska länderna och känner väl till den svenska marknaden och svenska kunder. Han är ett erkänt namn inom Knauf-världen med goda resultat och ett framgångsrikt ledarskap”, säger Ian Stokes, CEO Knauf Northern Europe.

Carl-Johan bor i Köpenhamn, är gift med Dorthe och har tre vuxna barn. Fritiden tillbringar han gärna tillsammans med familjen, spelar golf eller cyklar.

– Det bästa med jobbet är när man får vara med och göra skillnad och lyckas slutföra påbörjade projekt, säger Carl-Johan Klinge.

Carl-Johan Klinge tillträdde den 1 mars.