Carl-johan Klinge ny VD

Carl-johan Klinge ny VD

– Det bästa med jobbet är att göra skillnad!

Danskfödde Carl-Johan Klinge, 54 år, efterträder Magnus Olofsson som VD för Knauf Danogips GmbH i Sverige, som efter sju år på Knauf har valt att gå vidare mot nya utmaningar.

Carl-Johan Klinge är utbildad civilekonom med inriktning sälj- och marknadsföring. Han har arbetat för Knauf Northern Europe i mer än 24 år och har haft många olika befattningar i koncernen. Bland annat som vd för Knauf Danmark och de senaste fyra åren som vd för Norgips i Norge och Sverige.

– Carl-Johan har stor erfarenhet av byggbranschen i de nordiska länderna och känner väl till den svenska marknaden och svenska kunder. Han är ett erkänt namn inom Knauf-världen med goda resultat och ett framgångsrikt ledarskap”, säger Ian Stokes, CEO Knauf Northern Europe.

Carl-Johan bor i Köpenhamn, är gift med Dorthe och har tre vuxna barn. Fritiden tillbringar han gärna tillsammans med familjen, spelar golf eller cyklar.

– Det bästa med jobbet är när man får vara med och göra skillnad och lyckas slutföra påbörjade projekt, säger Carl-Johan Klinge.

Carl-Johan Klinge tillträdde den 1 mars.

Tillbaka till Press

Försäljning

Med lång erfarenhet och stor expertkunskap inom respektive område tar vi oss an kundernas önskemål med stort engagemang.

Läs mer

Kundtjänst

Telefontider:
må-tor 08.00-16.00
fre 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Övrig tid går det att lägga order via ordermail.

Läs mer

Teknisk Support

Vår tekniska support är till för dig som proffskund.
Privatkunder hänvisas till våra återförsäljare.

Läs mer