Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22

E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Byggbranschens bästa samarbetspartner

Jag tillträdde som VD den 1 mars och har använt delar av den första tiden på min post med att kartlägga de styrkor och svagheter som finns på Knauf Danogips. Det finns en stor potential hos personalen och en gedigen kunskapsbank att ösa ur.

Dessa mycket goda förutsättningar ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder precis vad de önskar av en leverantör: högkvalitativa produkter, god service, utveckling och spetskompetens.

De senaste åren har det varit hög byggaktivitet i Sverige. Vi har på Knauf hela tiden arbetat med att förbättra våra processer så att vi kan tillgodose den efterfrågan som finns på våra produkter och att leverera på utsatt tid.

Ett gott exempel på utveckling är vårt unika Nail It-system, där stålreglarna spikas ihop i stället för att skruvas. Systemet anammas av allt fler och är både tidsbesparande och ergonomiskt fördelaktigt jämfört med traditionell montering.

Förhoppningen är att vi ska kunna vidareutveckla Nail It-systemet, så att det kan användas även till montering av innerväggsreglar.

Vi har på Knauf Danogips ett partnerskap med de flesta av våra kunder, som har utvecklats och förbättrats under många år. Vi ska fortsätta att utvecklas tillsammans med våra kunder och vi kommer att arbeta intensivt och målinriktat för att även framöver vara en av byggbranschens allra bästa samarbetspartners.

Alla talar om de stora förändringar vi står inför, inte minst vad gäller den digitala utvecklingen. Bill Gates har sagt: ”De flesta övervärderar utvecklingen inom 2-3 år, men undervärderar utvecklingen inom en längre period, upp mot 10 år.”

Vi kommer med all säkerhet att få vara med om omvälvande digitala förändringar även fortsättningsvis. Förändringar som även kommer att påverka vår bransch. Då gäller det att vara flexibel och att kunna anpassa sig efter nya krav och förväntningar.

I årets andra nummer av Knauf News har vi ett reportage om Linnéuniversitetet i Kalmar, där Knauf har levererat skivor, innerväggs- och ytterväggsstål. I tidningen presenterar vi produktnyheter och intressanta projekt, där Knauf funnits med på ett eller annat sätt.

Välkommen att ta del av ett nytt nummer av Knauf News och trevlig läsning!

Carl-Johan Klinge
VD Knauf Danogips