Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider i jul
Stängt 22 dec – 2 jan – Supportmailen är dock öppen alla vardagar
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Åhus-samarbete bakom smakfullt showroom

Åhusföretaget Ateljé Lyktan har ett av sina showroom på Fabriksgatan i Göteborg. När lokalerna skulle renoveras fick Knauf Danogips förtroendet att leverera akustik- och designundertak.

Larmet från gatan dör sakta bort när dörren till Fabriksgatan 7 i Göteborg går igen. Inne i Ateljé Lyktans lokal nås besökaren av ett behagligt lugn. Här samsas smakfulla svenska designmöbler med svensk belysningsarmatur av högsta klass. På golvet en mörk heltäckningsmatta och i taket sitter akustik- och designundertak från Knauf Danogips Unity-serie.

Mats Gadolin är regionchef Väst på Ateljé Lyktan. Tillsammans med tre kollegor utgår han från Göteborgskontoret som är ett kombinerat säljkontor och showroom där belysningssortimentet visas upp. När det var dags för renovering var Knauf Danogips det naturliga valet av leverantör. Med Åhus som bas och utgångspunkt fanns det mer än en gemensam nämnare.

– Visst var den gemensamma hemorten Åhus ett skäl, men det primära i valet av innertaksleverantör var kvalitet och design, säger Gadolin.

Kjell-Åke Thuresson, säljansvarig i väst för Knauf Danogips:

– Vi har använt oss av bland annat skivor med olika så kallade Unity-perforeringar och med varierande kanter. Unity-systemet är utvecklat för att erbjuda en lugn och behaglig yta, samtidigt som det ger stora möjligheter att skapa estetiskt spännande miljöer med bästa tänkbara akustik. Vi är mycket tacksamma för det här samarbetet. Det innebär att vi kan visa upp alla våra olika tak och perforeringar, på ett och samma ställe.

– Det här är klass! I ett kombinerat säljkontor och showroom visas delar ur Ateljé Lyktans belysningssortiment upp. Undertaket är klätt med ett dussintal varianter i Unity-serien från Knauf Danogips.

Mats Gadolin, regionchef på Ateljé Lyktan och Kjell-Åke Thuresson, säljansvarig för undertak på Knauf Danogips.