P-märkt Aquapanel ventilerat med puts

Montage

Våra montageanvisningar beskriver stegvis montaget av ett P-märkt ventilerat och putsat fasadsystem. Samtliga detaljlösningar och komponenter är testade och verifierade på SP i Borås ”för att få maximal trygghet och en lösning som håller för lång framtid”.

Här kan du ta del av vår montageanvisning för Aquapanel Outdoor monterat på tre olika läkttyper (ventilerad fasadläkt, enkel träläkt och dubbel träläkt) antingen som en nedladdningsbar pdf som du hittar genom att klicka här.

montage_s10_vfl_02

Montageanvisning för Aquapanel Outdoor monterat på ventilerad fasadläkt

Här kan du ta del av vår montageanvisning för Aquapanel Outdoor monterat på ventilerad fasadläkt (VFL) antingen som en nedladdningsbar pdf som du hittar genom att klicka här.

montage_s12_AO_pa_vfl_01

Montageanvisning för Aquapanel Outdoor monterat på enkel träläkt

Här kan du ta del av vår montageanvisning för Aquapanel Outdoor monterat på enkel träläkt antingen som en nedladdningsbar pdf som du hittar genom att klicka här.

s64

Montageanvisning för Aquapanel Outdoor monterat på dubbel träläkt

Här kan du ta del av vår montageanvisning för Aquapanel Outdoor monterat på dubbel träläkt antingen som en nedladdningsbar pdf som du hittar genom att klicka här.

s40

Försäljning

Med lång erfarenhet och stor expertkunskap inom respektive område tar vi oss an kundernas önskemål med stort engagemang.

Läs mer

Kundtjänst

Telefontider:
må-tor 08.00-16.00
fre 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Övrig tid går det att lägga order via ordermail.

Läs mer

Teknisk Support

Vår tekniska support är till för dig som proffskund.
Privatkunder hänvisas till våra återförsäljare.

Läs mer