Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

Fler kontaktuppgifter

Installationsgolvsystem

Montage

Knauf installationsgolv typ GIFAfloor är den idealiska lösningen för att ordna dolda installationer i golvet av lokalers försörjningsstråk av exempelvis el-, tele-, data- och rörinstallationer.

Golvskivorna är uppbyggda av fibergips och tillverkade med en unik metod som medför att de är obrännbara, stabila, starka och har mycket hög bärighet. Detta ger ett golv som är säkert och stabilt i alla situationer.

Systemet finns i tre varianter:

  • GIFAfloor Easy – ger en optimal tillgänglighet till underliggande installationer tack vare att alla golvplattor går att lyfta. Vid service, reparationer och underhåll lyfts bara de plattor som behövs för att komma åt aktuell installation. Med GIFAfloor Easy kan man således utforma rum som både är enkla och praktiska utan synliga ledningar och rör. Plattorna kan beställas med färdig ytbeläggning.
  • GIFAfloor Hide – vill man ha mer sammanhängande golvytor men ändå viss åtkomst till golvinstallationer kan detta system väljas. Åtkomsten löses antingen genom inspektionsluckor eller lyftbara plattor endast där de verkligen behövs.
  • GIFAfloor Step – lösningen för uppbyggnad av golvytor i en eller flera nivåer t ex läktare, podier, gradänger och scener.