Montage

Montage

Ett hållbart slutresultat och en väl fungerande arbetsmiljö.

Ett hållbart slutresultat och en väl fungerande arbetsmiljö. Knauf Danogips anvisningar om såväl enskilda byggprodukter som för kompletta system ger dig vägledande kunskap som underlättar installation och montage.

Knauf Danogips produkter ska inte enbart bilda ett fungerande system utan ska även ansluta till andra byggnadsdelar på ett sådant sätt så att systemegenskaper bibehålls. De tekniska funktionskraven ska uppfyllas samtidigt som önskemål om utformning och estetik ska tillgodoses.

Dessutom är det är viktigt att transportera, lasta/lossa och förvara en produkt på rätt sätt för att säkerhetsställa produktens egenskaper. Det kan t.ex. gälla att skydda produkten mot fukt och åverkan. Rätt hantering sparar både tid och pengar.

Men än viktigare än tid och pengar är din hälsa. Det ska vara tryggt att hantera våra produkter. Så välkommen att använda de hjälpmedel som finns för arbete, teknik och utförande.

montage

Försäljning

Med lång erfarenhet och stor expertkunskap inom respektive område tar vi oss an kundernas önskemål med stort engagemang.

Läs mer

Kundtjänst

Telefontider:
må-tor 08.00-16.00
fre 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Övrig tid går det att lägga order via ordermail.

Läs mer

Teknisk Support

Vår tekniska support är till för dig som proffskund.
Privatkunder hänvisas till våra återförsäljare.

Läs mer