Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

Fler kontaktuppgifter

Ledigt jobb: Vi söker kundservicemedarbetare

Är du kundorienterad och serviceinriktad? Har du erfarenhet från industriell verksamhet? Vill du bidra till ett stort internationellt företag, och ta vår kundservice till nästa nivå? Nu söker vi en kundservicemedarbetare till Knauf Danogips.

Om Knauf Danogips

Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av världens ledande tillverkare av byggmaterial. Knauf har produktionsanläggningar på mer än 250 platser i 86 länder runt om i världen, och ett totalt antal anställda på ca 35 000. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus. Tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt 140 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara mottagning av order via telefon och mail. Du kommer att registrera order, hantera returer och reklamationer samt arbeta med att hantera offerter. I rollen som kundservicemedarbetare har du daglig kundkontakt via telefon och mail för att lösa kundens frågor och problem. Du kommer att arbeta i och leda diverse kommersiella projekt och kommer på så sätt att vara spindel i nätet mellan olika funktioner i företaget. Att administrera produktdatabaser så som Vilma/Finfo; IBX etc ingår också i arbetsuppgifterna.

Du är placerad i Åhus och du rapporterar till Kundservicechefen. Du kommer att få ett brett kontaktnät både internt och externt, och dina kollegor finns både inom den svenska organisationen och inom koncernen.

Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknad eller sälj, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har arbetat i några i år i en liknande roll, gärna inom industriell verksamhet.

Du har några års erfarenhet av arbete i SAP samt i Excel. Meriterande är erfarenhet av CRM Salesforce och erfarenhet av projektledning.

För att lyckas i rollen krävs det att du är kundorienterad och serviceminded. Du är driven samt noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tycker om att ha många bollar i luften samtidigt. Som person krävs det att du är förändringsbenägen och vill driva förändring inom organisationen. Du är en teamspelare med god samarbetsförmåga.

Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du förutom svenska har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Du innehar B-körkort.

Det här kan du förvänta dig av oss

Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf danogips är ett företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Du kommer att bli en nyckelspelare i organisationen med stor möjlighet att påverka och utforma framtiden.
Menschlichkeit, partnership, commitment och entrepreneurship är våra gemensamma värdeord och en viktig del av vårt arbete.

Mer om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt överenskommelse, tillträde snarast enligt överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Kontakta HR Business Partner Evita Svenle, evita.svenle@knauf.se alternativt rekryterande chef Christina Ivarsson christina.ivarsson@knauf.se

Facklig kontaktperson Unionen: Wilson Ljunggren, wilson.ljunggren@knauf.se

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till HR Business Partner Evita Svenle, evita.svenle@knauf.se

Sista ansökningsdag: 2020-08-02.