Underhållschef

Till underhållsavdelningen i Åhus

Vi söker en Underhållschef

Vill du driva utvecklingen av ett starkt team och bidra till en lönsam och effektiv verksamhet hos oss på Knauf Danogips? Nu söker vi en senior ledare till vår underhållsavdelning i Åhus!

Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av Europas ledande tillverkare av byggmaterial med produktionsanläggningar på mer än 220 platser runt om i världen och drygt 26.500 anställda. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder.

Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus (strax söder om Kristianstad). Tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt ca 150 medarbetare.

I rollen som Underhållschef är du ansvarig för att det förebyggande och löpande underhållsarbetet fungerar på fabriken. Däri ligger ansvar för personal, arbetsmiljö och avdelningens budget. Arbetet med att skapa ett starkt, välfungerande team och att utveckla dina medarbetare är en av dina prioriteringar. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en stimulerande och positiv miljö där ni optimerar verksamheten och uppnår gemensamma mål. Motivation, kommunikation och struktur är
viktiga ledord.

Du initierar och driver utvecklingsprojekt som syftar till förbättring och optimering av arbetssätt, kvalitet och kostnader för underhållsavdelningen. Vi arbetar idag strukturerat med LEAN och du kommer vara en nyckelperson i den fortsatta implementeringen och vidareutvecklingen av detta. Som Underhållschef är du också den som driver så väl mindre som större investeringsprojekt i fabriken.

Du är placerad vid fabriken i Åhus och är en del i fabriksledningen på platsen. Du kommer att få ett brett kontaktnät både internt och externt, och dina kollegor finns både inom den svenska organisationen och inom koncernen. Du rapporterar till Fabrikschef.

Det här förväntar vi oss av dig:
Vi söker dig som utöver din gymnasieexamen har någon form av teknisk eftergymnasial utbildning. Du har arbetat några i år i en liknande roll inom tillverkande- eller processindustrin och är således senior i din ledarroll.

Din ledarstil är coachande och motiverande och du drivs av att lyfta och coacha dina medarbetare. För att lyckas i denna roll balanserar du en tydlig, rak kommunikation med lyhördhet och öppenhet samt är duktig på att delegera och ge dina medarbetare ansvar.

Du trivs i en metodstyrd organisation där ordning, struktur och engagemang är nödvändigt. Som Underhållschef har du många olika kontaktytor och din samarbetsförmåga kommer att vara avgörande.
Därutöver har du ett modernt, kreativt och innovativt tänk vad det gäller underhåll, arbetsprocesser och teknik samt har tidigare arbetat med LEAN/Six Sigma.

Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du förutom svenska talar och skriver engelska obehindrat. På Knauf danogips arbetar vi i SAP – med modulen PM – och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta system. Du innehar B-körkort.

Det här kan du förvänta dig av oss:

Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med
fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf Danogips är ett tryggt företag med god stämning och snabba beslutsvägar.

Du kommer att bli en nyckelspelare i Supply Chain- organisationen med stor möjlighet att påverka och utforma framtiden! Menschlichkeit, partnership, commitment och entrepreneurship är våra gemensamma värdeord och en viktig del av vårt arbete.

Språkkunskaper: Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Anställningsform: Tillsvidare
Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt överenskommelse, tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta HR-chef:
Emma Levin, emma.levin@knauf.se alternativt rekryterande chef Åke Andersröd ake.andersroed@knauf.se

Facklig kontaktperson:
Christina Ivarsson, Unionen
christina.ivarsson@knauf.se

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till HR-chef Emma Levin emma.levin@knauf.se Välkommen med din ansökan senast 2019-08-18

Försäljning

Med lång erfarenhet och stor expertkunskap inom respektive område tar vi oss an kundernas önskemål med stort engagemang.

Läs mer

Kundtjänst

Telefontider:
må-tor 08.00-16.00
fre 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Övrig tid går det att lägga order via ordermail.

Läs mer

Teknisk Support

Vår tekniska support är till för dig som proffskund.
Privatkunder hänvisas till våra återförsäljare.

Läs mer