Vi söker

Reparatör till vår mekaniska verkstad

Vill du delta i utvecklingen av vår produktion och vara en viktig del av vårt kompetenta Underhållsteam?

Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av Europas ledande tillverkare av byggmaterial med produktionsanläggningar på mer än 220 platser runt om i världen och drygt 26.500 anställda. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder.

Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus (strax söder om Kristianstad). Tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt ca 150 medarbetare.

Vi söker till vår avdelning Underhåll en kvalificerad reparatör, med anledning av pensionsavgång. I rollen som reparatör blir din arbetsuppgift att utföra reparationer, förbättringar och ombyggnad av mekaniska utrustningar samt förbyggande underhåll av vår maskinpark.

Du kommer även att ha ett nära samarbete med produktionen samt vara delaktig i våra projekt inom underhållsavdelningen. Tjänsten innebär att dagligen ha nära samarbete med underhållsberedaren, arbetsledaren samt underhållschefen. Du är placerad vid fabriken i Åhus och arbetstiden förlagd dagtid med beredskapstjänstgöring.

Det här förväntar vi oss av dig:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller av arbetsgivaren likvärdig utbildning, erfarenhet av reparationsarbete, svarvning, svetsning, pneumatik samt god datorvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av processindustrin eller verkstadsindustrin. Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du förutom svenska behärskar engelska på ett obehindrat sätt. Du innehar B-körkort.

Som person är du positiv, serviceinriktad, målmedveten och självständig. Din goda samarbetsförmåga kommer väl till pass i ditt dagliga samarbete med övriga delar av organisationen. Du är ansvarstagande, tar egna initiativ och är noggrann i ditt arbete.

Meriterande är kunskaper inom:
– Heta arbeten
– Liftkort
– Truckkort
– Säkra lyft
– SAPPM
– Kunskap inom el.

Det här kan du förvänta dig av oss:

Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag. Du kommer att vara en del av ett starkt och kompetent underhållsteam.

Menschlichkeit, partnership, commitment och entrepreneurship är våra gemensamma värdeord och en viktig del av vårt arbete.

Anställningsform: Tillsvidare
Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt överenskommelse, tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryterande chef:

Tomas Englesson
tomas.englesson@knauf.se
044-287833

Facklig kontaktperson:
Leif Kier, IF Metall
0722-293471

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till arbetsledare för underhåll Tomas Englesson tomas.englesson@knauf.se. Välkommen med din ansökan senast 2019-03-10.

Försäljning

Med lång erfarenhet och stor expertkunskap inom respektive område tar vi oss an kundernas önskemål med stort engagemang.

Läs mer

Kundtjänst

Telefontider:
må-tor 08.00-16.00
fre 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Övrig tid går det att lägga order via ordermail.

Läs mer

Teknisk Support

Vår tekniska support är till för dig som proffskund.
Privatkunder hänvisas till våra återförsäljare.

Läs mer