Vi söker

Projektledare med marknadsinriktning

Vill du projektleda inom traditionell och digital marknadskommunikation, och vara del av ett kompetent marknadsteam hos Knauf Danogips?

Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av Europas ledande tillverkare av byggmaterial med produktionsanläggningar på mer än 220 platser runt om i världen och drygt 26.500 anställda. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder.

Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus (strax söder om Kristianstad). Tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt ca 150 medarbetare.

I rollen som projektledare inom marknadsavdelningen så har du ett övergripande ansvar för att projektleda inom traditionell och digital marknadskommunikation. Du ansvarar för att driva marknadsprojekt mot företagets reklambyråer och tryckeri. Du underhåller den kommersiella delen av hemsidan och sociala medier, samt ansvarar för genomförandet av marknadsaktiviteter enligt marknadsplan.

Du kommer att få ett brett kontaktnät både internt och externt, och dina kollegor finns både inom den svenska organisationen och inom koncernen. Du rapporterar till marknadschef och är placerad vid fabriken i Åhus.

Det här förväntar vi oss av dig:

För att fungera i rollen som Projektledare med marknadsinriktning krävs det att du är du är drivande, ansvarstagande samt initiativtagande. Då du har dagliga kontakter med både interna och externa parter är det också viktigt med ett arbetssätt som präglas av affärsmässighet och professionalitet. Du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Då Knaufs koncernspråk är engelska så ska du ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Formella kvalifikationskrav:

– Akademisk utbildning inom ekonomi/marknadsföring alternativt erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
– Erfarenhet av projektledning, arbete mot reklambyrå samt produktion av marknadsmaterial både print och digitalt.
– Meriterande är kompetens inom byggteknik och kommunikation inom byggbranschen.

Det här kan du förvänta dig av oss:

Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf Danogips är ett tryggt företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Knauf Danogips befinner sig i en spännande förändringsresa där du kommer att kunna göra stor skillnad för verksamheten!

Menschlichkeit, partnership, commitment och entrepreneurship är våra gemensamma värdeord och en viktig del av vårt arbete.

Språkkunskaper: Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
Anställningsform: Tillsvidare
Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt överenskommelse, tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryterande chef:

Elisabeth Andersson
elisabeth.andersson@knauf.se
eller HR-chef Emma Levin, emma.levin@knauf.se

Facklig kontaktperson:
Christina Ivarsson, Unionen
christina.ivarsson@knauf.se

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till HR-chef Emma Levin emma.levin@knauf.se. Välkommen med din ansökan senast 2019-05-05.

Försäljning

Med lång erfarenhet och stor expertkunskap inom respektive område tar vi oss an kundernas önskemål med stort engagemang.

Läs mer

Kundtjänst

Telefontider:
må-tor 08.00-16.00
fre 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Övrig tid går det att lägga order via ordermail.

Läs mer

Teknisk Support

Vår tekniska support är till för dig som proffskund.
Privatkunder hänvisas till våra återförsäljare.

Läs mer