Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider i jul
Stängt 22 dec – 2 jan – Supportmailen är dock öppen alla vardagar
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon: 
044 – 28 78 22
E-post
[email protected]

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Vi söker en Industrielektriker

Sök tjänsten idag!
Vill du delta i utvecklingen av vår produktion och vara en viktig del i vårt team på Underhållsavdelningen? Vill du arbeta i en stabil, framgångsrik koncern med hög investeringsgrad? Vi på Knauf Danogips söker nu en Industrielektriker. Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av världens ledande tillverkare av byggmaterial. Knauf har produktionsanläggningar på mer än 300 platser runt om i världen, och ett totalt antal anställda på ca 41 000. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras världen runt. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus. Knauf Danogips i Sverige har också tillverkning av stålprofiler i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare.

Rollen

Du blir en del av vår helhet och bidrar till att koppla ihop en högteknologisk industri. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. På ett tillförlitligt sätt tar du tillsammans med dina kollegor på underhållsavdelningen ansvar för det förebyggande och avhjälpande underhållet inom anläggningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Initiera och driva ständiga förbättringar och förenklingar som bidrar till ökad säkerhet, tillgänglighet och lönsamhet.
  • Genomföra felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll inom vår anläggning.
  • Medverka i olika projekt för att säkerställa att teknisk tillgänglighet, lagar, regler och våra standarder följs.
  • Rapportera fel och brister samt registrera arbetad tid i företagets CMMS system.
  • Initiera och vara behjälplig vid rotorsaksanalyser.
  • Beredskapstjänstgöring. I nuläget var femte vecka.

Du är placerad på fabriken i Åhus och du rapporterar till Underhållschef. Ordinarie arbetstid är dagtid.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el/automation eller annan likvärdig utbildning, samt erfarenhet av elektriskt underhåll. Det ses meriterande om du har erfarenheter inom industrin. Det är även meriterande med kunskaper inom PLC.

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och bra på att planera ditt arbete, tar initiativ och håller en hög servicegrad. Vi ser gärna att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera med kollegor och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Dina datorkunskaper är mycket goda och har du tidigare arbetat i underhållssystem ser vi det som meriterande.

B-körkort är ett krav.

Som industrielektriker har du många olika kontaktytor och din samarbetsförmåga kommer att vara avgörande.

 

Knauf Danogips erbjuder dig

Knauf Danogips är en arbetsgivare som månar om att ha en kultur som präglas av prestigelöshet, laganda och trygghet. Vi fokuserar på att skapa en hållbar företagskultur, en trygg och säker arbetsplats som leder till engagemang och ständig förbättring. Målet är att alla ska ha en stimulerande arbetsdag där utveckling, lärande och hög trivsel är en självklarhet. Menschlichkeit, Partnership, Commitment och Entrepreneurship är våra gemensamma värdeord och en viktig del av arbetet.

Knauf-gruppen är ett familjeföretag sedan 1932, med korta och snabba beslutsvägar, med mod att ständigt pröva nya idéer och driva utvecklingen framåt.

Är du en person som lockas av att utvecklas vidare i din yrkesroll, lokalt eller internationellt så finns goda möjligheter inom Knauf. Läs mer om vilka möjligheter som erbjuds dig som medarbetare här: https://karriar.knauf.se

Lön enligt överenskommelse.

 

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Underhållschef Johan Stensson [email protected] eller HR-chef Emma Levin [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!