Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

Fler kontaktuppgifter

Ledigt jobb: Vi söker skiftledare till vår produktion

Vill du vara med och bidra till ett starkt ledarskap på ett stort internationellt framgångsrikt företag? I målet att utveckla och optimera vår produktionsavdelning söker vi nu en skiftledare till produktionen i Åhus. Ansvarsområdet för dig som skiftledare omfattar skiftets personalledning, produktionsansvar och utveckling inom skivproduktionens tillhörande områden.

OM KNAUF DANOGIPS

Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av världens ledande tillverkare av byggmaterial. Knauf har produktionsanläggningar på mer än 250 platser i 130 länder runt om i världen, och ett totalt antal anställda på ca 34 000. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras världen runt. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus. Knauf Danogips i Sverige har också tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som skiftledare leder och fördelar du skiftlagets arbete och resurser så att optimal produktion med rätt kvalité nås inom ansvarsområdet. Därutöver hanterar du samtliga personalrelaterade frågor vad gäller exempelvis arbetsmiljöfrågor, tidrapportering, rehab, rekrytering och medarbetarsamtal.

Du medverkar vid arbetet med produktionens handlings- och arbetsplaner samt informerar och involverar dina medarbetare i detta. Uppföljning av våra uppsatta mål och specificerade krav och aktiviteter som finns samt rapporteringen i våra system är andra ansvarsområden.

Skiftledaren driver aktivt det systematiska och dagliga arbetsmiljöarbetet på avdelningen.

Vem är du?

Du har ett tydligt ledarskap med förmåga att motivera, engagera och utveckla dina medarbetare. För att passa in i den här rollen trivs du med ordning och reda och är duktig på att involvera ditt team i det arbetet. I bagaget har du som minimum en avslutad gymnasial utbildning. Du har goda ledarförmågor, och erfarenhet av arbete i arbetsledande position. Erfarenhet av Lean-arbete och SAP ses som meriterande. Du är en målinriktad och handlingskraftig person som arbetar fokuserat och strukturerat mot de uppsatta målen samt tar egna initiativ inom ditt ansvarsområde. Du har ett coachande förhållningssätt, och har mycket god förmåga till samverkan mellan avdelningarna och ser vinningen av ett gott samarbete och en god kommunikation. Du gillar att arbeta med ständiga förbättringar och kommer vara en drivande kraft i vårt Continuous improvement-arbete innehållande exempelvis 6S, förbättringsgrupper, Smed, daglig styrning, operatörsunderhåll etc. God IT-vana är ett krav för denna tjänst och du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det här kan du förvänta dig av oss

Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf Danogips är ett företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Du kommer att bli en viktig spelare i organisationen med stor möjlighet att påverka och utforma framtiden. Menschlichkeit, Partnership, Commitment och Entrepreneurship är våra gemensamma värdeord inom Knauf, och en viktig del av vårt arbete.

Mer om tjänsten

Språkkunskaper: Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Anställningsform: Tillsvidare.
Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Produktionschef Jimmy Rantonen Jimmy.rantonen@knauf.se eller 0761-40 25 30 eller HR Business partner Evita Svenle evita.svenle@knauf.se eller 0761-40 25 77.

Facklig kontaktperson: Wilson Ljunggren. Wilson.ljunggren@knauf.se eller 0722-26 49 34

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till HR business partner Evita Svenle,  evita.svenle@knauf.se. Skriv ”Ansökan skiftledare” i ämnesrubriken.

Sista ansökningsdag: 2020-08-02.