Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Ledigt jobb: Truckförare

Vill du delta i utvecklingen av vår utlastning och vara en viktig del av vårt team inom logistik? Vi söker nu en truckförare till Knauf Danogips fabrik i Åhus.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som truckförare kommer du att planera och lasta transporter tillsammans med chaufför enligt lastsedel. Du kommer också att planera och utföra lossning av ankommande gods samt göra ankomstkontroll. Du kommer att fylla upp på lager och flytta paket till externa lager. I dina arbetsuppgifter ingår det att följa säkerhetsreglerna som gäller i lasthallen samt informera och bevaka att detta även följs av chaufförer. Du ser till att chaufförerna har den utrustning som krävs för att utföra arbetet på ett säkert sätt.

Du kommer att vara delaktig i förbättringsarbetet på avdelningen och utföra operatörsunderhåll så att tilldelad truck och utrustning sköts och vårdas väl.

I dina arbetsuppgifter ingår det också att vara ersättare och hjälpa till på andra avdelningar vid behov.

Hela teamet på logistik består av 18 personer och du rapporterar till lagerchefen.

Vem är du?

I bagaget har du som minimum en avslutad gymnasial utbildning. Du har gärna yrkeserfarenhet från en liknande befattning.

För att passa i den här rollen krävs det att du är ansvarstagande och förändringsbenägen. Du har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är initiativrik och noggrann samt har god förmåga till samverkan och kan kommunicera bra med andra.

God IT-vana är ett krav för denna tjänst och har du erfarenhet av WMS-system är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du innehar truckkort för motviktstruck samt B-körkort.

Det här kan du förvänta dig av oss

Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf Danogips är ett företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Du kommer att bli en viktig spelare i organisationen med stor möjlighet att påverka och utforma framtiden. Menschlichkeit, Partnership, Commitment och Entrepreneurship är våra gemensamma värdeord inom Knauf, och en viktig del av vårt arbete.

Anställningsform: Tillsvidare.

Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt avtal.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Martin Sjöberg, martin.sjoeberg@knauf.com eller 076-140 25 54. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta HR business partner Evita Svenle, evita.svenle@knauf.com eller 076-140 25 77.

Facklig kontaktperson: Magnus Persson, IF Metall 0708-23 87 88.

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till ansoekan@knauf.se. Välkommen med din ansökan senast 2021-04-25.

Om Knauf Danogips

Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av världens ledande tillverkare av byggmaterial. Knauf har produktionsanläggningar på mer än 250 platser i 86 länder runt om i världen, och ett totalt antal anställda på ca 35 000. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras världen runt. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus. Knauf Danogips i Sverige har också tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare.