Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Ledigt jobb: Projektingenjör

Vill du arbeta med projektstöd och BIM, i en spännande internationell miljö? Knauf Danogips söker nu en Projektingenjör till vår teknikavdelning.

Om Knauf Danogips

Knauf Danogips är en del av Knauf-gruppen som är ett världsomspännande företag och en av Europas ledande tillverkare av byggmaterial med produktionsanläggningar på mer än 220 platser runt om i världen och drygt 36 000 anställda. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus (strax söder om Kristianstad). Tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare.

Om tjänsten

I rollen som projektingenjör på Teknikavdelningen arbetar du med projektsupport till våra kunder. Det kan handla om att vara stöd till arkitekter och andra konsulter, entreprenörer, återförsäljare eller i utvecklingsprojekt inom Knauf-gruppen.

Du kommer att få ett brett kontaktnät både internt och externt och dina kollegor finns både inom den svenska organisationen och inom koncernen. Du rapporterar till teknisk chef och är placerad vid fabriken i Åhus, det finns även möjlighet att arbeta någon dag i veckan på vårt Malmökontor.

Det här förväntar vi oss av dig

För att fungera i rollen som Projektingenjör förutsätter vi att du kan projektera i Revit, att du har jobbat med BIM samt att du är van vid att arbeta i byggprojekt antingen som konsult eller som projektingenjör eller produktionsingenjör. Du är drivande, och tar ansvar och kommer med egna initiativ. Du har dagliga kontakter med både interna och externa parter så det är också viktigt med ett arbetssätt som präglas av affärsmässighet och professionalitet. Du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ.

Formella kvalifikationskrav

Akademisk utbildning som Byggnadsingenjör/Civilingenjör/Arkitekt alternativt erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av projektering, byggprojekt samt kompetens inom byggteknik är ett krav. Meriterande är om du även har kunskap inom hållbarhet och byggoptimering. Då Knauf Danogips koncernspråk är engelska så ska du ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Det här kan du förvänta dig av oss

Vi erbjuder dig ett utvecklande och självständigt arbete i en internationell miljö. Inom Knauf finns det fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf Danogips är ett tryggt företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Knauf Danogips befinner sig i en spännande förändringsresa där du kommer att kunna göra stor skillnad för verksamheten! Menschlichkeit, partnerskap, engagemang och entreprenörskap är våra gemensamma värdeord och en viktig del av vårt arbete.

Språkkunskaper: Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Anställningsform: Tillsvidare.

Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt överenskommelse, tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen?
Kontakta Teknisk chef Camilla Lidgren, camilla.lidgren@knauf.com, alternativt HR-chef Emma Levin, emma.levin@knauf.com.

Facklig kontaktperson: Wilson Ljunggren, wilson.ljunggren@knauf.com (Unionen).

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till HR-chef Emma Levin, emma.levin@knauf.com.

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-26.