Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Ledigt jobb: Projektingenjör

Vill du arbeta med projektstöd och BIM i en spännande internationell miljö? Knauf Danogips söker nu en Projektingenjör till Teknikavdelningen.

Om Knauf Danogips

Knauf Danogips är en del av Knauf-gruppen som är ett världsomspännande företag och en av Europas ledande tillverkare av byggmaterial med produktionsanläggningar på mer än 220 platser runt om i världen och drygt 36 000 anställda. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus (strax söder om Kristianstad). Tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare.

Om tjänsten

I rollen som Projektingenjör på Teknikavdelningen arbetar du med projektsupport till kunderna. Det kan handla om att vara stöd till arkitekter och andra konsulter, entreprenörer, återförsäljare eller i utvecklingsprojekt inom Knauf-gruppen.

Du kommer att få ett brett kontaktnät både internt och externt och dina kollegor finns både inom den svenska organisationen och inom koncernen. Du kommer att få medverka i innovationsprojekt/produktutvecklingsprojekt gällande produkter, system och service.

Du rapporterar till teknisk chef och är placerad vid fabriken i Åhus. Det finns även möjlighet att arbeta någon dag i veckan på vårt Malmökontor.

Vem är du?

För att fungera i rollen som Projektingenjör förutsätter vi att du kan projektera i Revit, att du har jobbat med BIM samt att du är van vid att arbeta i byggprojekt antingen som konsult eller som projektingenjör eller produktionsingenjör. Du är drivande, och tar ansvar och kommer med egna initiativ. Du har dagliga kontakter med både interna och externa parter så det är också viktigt med ett arbetssätt som präglas av affärsmässighet och professionalitet. Du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ.

Formella kvalifikationskrav

Akademisk utbildning som Byggnadsingenjör/Civilingenjör/Arkitekt alternativt erfarenhet som vi finner likvärdig. Erfarenhet av projektering, byggprojekt samt kompetens inom byggteknik är ett krav. Meriterande är om du även har kunskap inom hållbarhet och byggoptimering. Då Knauf Danogips koncernspråk är engelska så ska du ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vad kommer du till?

Vi erbjuder dig ett utvecklande och självständigt arbete i en internationell miljö. Inom Knauf finns det fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf Danogips är ett tryggt företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Knauf Danogips befinner sig i en spännande förändringsresa där du kommer att kunna göra stor skillnad för verksamheten!

Menschlichkeit, partnerskap, engagemang och entreprenörskap är företagets gemensamma värdeord och en viktig del av arbetet.

Ansök idag – vi rekryterar löpande

I den här rekryteringen samarbetar Knauf Danogips med RC Professional  Search AB.

Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering registrerar du din ansökan via RC Professional Search’s hemsida. Urval sker löpande.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta Rita Smedberg eller Christina Armbäck på RC Professional  Search AB. Kontaktuppgifter finner du här.

Varmt välkommen med din ansökan!