Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Ledigt jobb: Löneadministratör

Är du en skarp administratör med kunskap och erfarenhet inom lön och HR? Vill du vara med och bidra i ett framgångsrikt internationellt företag? Knauf Danogips söker nu en löneadministratör med anledning av pensionsavgång.

Om Knauf Danogips

Knauf Danogips är en del av Knauf-gruppen som är ett världsomspännande företag och en av Europas ledande tillverkare av byggmaterial med produktionsanläggningar på mer än 220 platser runt om i världen och drygt 36 000 anställda. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder.

Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus (strax söder om Kristianstad). Tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare.

Om tjänsten

I rollen som löneadministratör har du ett övergripande ansvar för lönehanteringen på bolaget. Därutöver bistår du med HR-administration, mindre uppgifter inom finansavdelningen samt administration åt ledningsgrupp och VD. Du kommer att delta i såväl interna utvecklingsprojekt inom bolaget som i internationella utvecklingsprojekt inom Knauf-gruppen. Du arbetar parallellt med cheferna i organisationen och stödjer dem och övriga medarbetare i alla lönerelaterade frågor. Du förväntas vara ett professionellt stöd i lönefrågor, ge kvalificerad service och samtidigt ha en controllerfunktion gentemot de verksamheter där du hanterar löner. I din controllerfunktion har du i uppdrag att se till att lagar och avtal, samt företagets riktlinjer efterföljs.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat utbetalning av lön, inbetalning av skatt, pensioner och försäkringar, hantering av tjänstebilar, kontroll av tidrapporter, körjournaler och utlägg samt rapportering internt och till myndigheter.

Du kommer att få ett brett kontaktnät både internt och externt, och dina kollegor finns både inom den svenska organisationen och inom koncernen. Du rapporterar till HR-chef och är placerad vid fabriken i Åhus.

Det här förväntar vi oss av dig

För att fungera i rollen som löneadministratör krävs det att du är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har mycket god samarbetsförmåga och din grad av integritet är hög. Du är en ”doer” som trivs i en resultatorienterad miljö. Som person ser vi också att du är ambitiös och att du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Då du har dagliga kontakter med både interna och externa parter är det också viktigt att du är kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Formella kvalifikationskrav

Högskoleutbildning/eftergymnasialutbildning inom ekonomi, HR eller lön alternativt erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. För att lyckas i rollen krävs några års erfarenhet av lönehantering, HR eller ekonomi. Erfarenhet från industriell verksamhet är meriterande liksom erfarenhet av vårt lönesystem Kontek och vårt affärssystem SAP. Du har mycket god kunskap i Office-paketet. Då Knaufs koncernspråk är engelska så ska du ha goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.

Det här kan du förvänta dig av oss

Vi erbjuder dig ett utvecklande och självständigt arbete i internationell miljö. Inom Knauf finns det fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf Danogips är ett tryggt företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Knauf Danogips befinner sig i en spännande förändringsresa där du kommer att kunna göra stor skillnad för verksamheten!

Menschlichkeit, partnership, commitment och entrepreneurship är våra gemensamma värdeord och en viktig del av vårt arbete.

Språkkunskaper: Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Anställningsform: Tillsvidare.

Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt överenskommelse, tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta HR-chef Emma Levin, emma.levin@knauf.com.

Facklig kontaktperson: Wilson Ljunggren (Unionen), wilson.ljunggren@knauf.com.

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till HR-chef Emma Levin, emma.levin@knauf.com.

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-19