Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Ledigt jobb: Kundservicemedarbetare i Åhus

Arbetar du och trivs inom kundservice, men känner du att ditt driv, ditt lösningsfokus och din arbetsförmåga inte riktigt har kommit till sin rätt? Då borde du söka dig till kundserviceteamet hos oss på Knauf Danogips. Välkommen!

Om tjänsten

Som kundservicemedarbetare hos oss på Knauf Danogips blir du en del av ett litet men för vår försäljningsverksamhet viktigt team. Du arbetar med kunder och leverantörer både i Sverige och i utlandet. Tillsammans med tre kollegor och din chef, ansvarar du för att hantera inkommande orders från kunder, både via telefon och mail. Tjänsten liknar en backoffice roll med kundserviceuppgifter, där du registrerar inkommande order, hanterar returer och reklamationer samt arbetar med att hantera offerter.

Arbetet är omväxlande, i att du får möjlighet att hjälpa kunder med såväl snabba, lätta orders som går direkt via vårt lager, som mer komplexa lägenhetsförpackningar som kräver mer planering och kundkontakt. Som en del av ditt arbete, sitter du även dagligen i våra system, och utför administrativt arbete i produktdatabaser.

Tjänsten har placeringsort Åhus.

Om dig

För rollen som kundservicemedarbetare hos oss, söker vi dig som har som lägst en gymnasial utbildning. För att bli framgångsrik hos oss, tror vi att du har erfarenhet av liknande roller, och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med eller mot industriell verksamhet.

Då vårt koncernspråk är engelska, och då dina kontaktytor i arbetet även kommer att finnas i utlandet, är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i engelska, både i skrift och i tal. Därtill är rollen beroende av att du arbetar och administrerar i våra system, varför vi ser att du har med dig mycket god dator- och systemvana, och att du har en läggning för att snabbt lära dig nya programvaror. Du är en erfaren användare av Officepaketet, och då specifikt av Excel. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP och CRM Salesforce, ser vi det som meriterande.

För den här tjänsten är det ett krav att du innehar B-körkort.

Vi ser att du är en noggrann person med ett strukturerat arbetssätt, som med lätthet klarar av att hantera flera parallella arbetsuppgifter. Du har ett kundorienterat angreppssätt och serviceinriktad läggning, och ditt driv i kombination med din flexibilitet och förändringsvilja, för dig och arbetet framåt. Då du är en del av ett team, är det viktigt att du är en lagspelare som trivs med och är framgångsrik i att samarbeta med andra.

I den här rekryteringen sätter vi stort värde vid personlig lämplighet.

Läs mer och ansök här