Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Ledigt jobb: Kommersiell projektledare

Är du en driven projektledare med erfarenhet av att arbeta med innovationsprojekt i tillverkningsindustrin? Har du drivit kommersiella projekt inom producerande verksamhet, och har god förståelse för marknadstrender? Vi på Knauf Danogips behöver förstärka vårt marknadsteam med en ny Kommersiell projektledare - och kanske är det du? Sök redan idag, eller kontakta Jefferson Wells för mer information. Välkommen!

Om Knauf Danogips

Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av världens ledande tillverkare av byggmaterial. Knauf har produktionsanläggningar på mer än 250 platser i 86 länder runt om i världen, och ett totalt antal anställda på ca 35 000. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder.

Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus, tillverkning av stålprodukter och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt 140 medarbetare.

Som anställd hos oss på Knauf Danogips, får du ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med fina utvecklingsmöjligheter. Vi är ett värderingsdrivet företag vars kultur präglas av god stämning och korta beslutsvägar. Du kommer att bli en nyckelspelare i organisationen, med stor möjlighet att påverka och utforma framtiden.

Om tjänsten

Som kommersiell projektledare hos oss på Knauf Danogips får du möjligheten att projektleda produktutvecklings-, varumärkes- och innovationsprojekt från idé till färdig marknadslansering. Arbetet inbegriper såväl kundspecifika utvecklingsprojekt som internationella projekt inom Knaufgruppen, där du arbetar med våra system för gips, stål och spackel.

Som projektledare identifierar du nya möjligheter, både genom analys av marknadstrender och genom egna insikter från möten och relationer med våra kunder. Utifrån detta tar du fram nya kommersiella möjligheter både på kort och lång sikt.

Du samarbetar med olika avdelningar inom företaget för att driva produktutvecklingsprocessen framåt. Dina interna kontaktytor finns både inom den svenska organisationen som inom den internationella koncernen. Därtill har du ett stort externt kontaktnät, bestående av kunder och andra intressenter. Du arbetar nära vår marknad- och kategorichef, som du även rapporterar till.

Tjänsten är placerad vid vår fabrik i Åhus.

Om dig

För att bli framgångsrik i rollen som kommersiell projektledare ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom marknad och/eller projektledning, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du behöver ha några års erfarenhet av roller som projektledare, där du har arbetat med att driva utvecklingsprojekt. Viktigt är att du har ett affärsmässigt helhetstänk i dina prioriteringar.

Då tjänsten innebär både nationella och internationella kontaktytor, är det ett krav att du skriver och talar flytande på såväl svenska som engelska.

I den här rekryteringen sätter vi stort värde vid personlig lämplighet, och vi ser att du är en person som brinner för att identifiera och driva utvecklingsmöjligheter. Du är kommunikativ, och trivs i en roll där dina kontaktytor och intressenter finns såväl internt som externt. Vidare är det primärt att du har en god kommersiell förståelse av produktutvecklingsprocessen, och att du arbetar resultatinriktat.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Knauf Danogips med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson på tele 044 – 20 38 71, alternativt via mejl till linda.svensson@jeffersonwells.se.

Notera att urval kommer att ske löpande, varför du bör söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 19 oktober.

Vi ser fram emot din ansökan!