Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Ledigt jobb: Förrådsansvarig (vikariat)

Vill du delta i utvecklingen av vår produktion och vara en viktig del av vårt kompetenta Underhållsteam?

OM KNAUF DANOGIPS

Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av världens ledande tillverkare av byggmaterial. Knauf har produktionsanläggningar på mer än 250 platser i 130 länder runt om i världen, och ett totalt antal anställda på ca 34 000. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras världen runt. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus. Knauf Danogips i Sverige har också tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som förrådsansvarig arbetar du 50 % i förrådet och 50 % med förebyggande underhåll. I arbetsuppgifterna ingår det att arbeta med avrop av förrådsmaterial, så att lagerhållningen upprätthålls. Du kommer att arbeta med inventering av förrådet samt att leta ersättningsartiklar för att minimera kostnader. Du kommer att arbeta med 6S och se till så att standarden efterlevs på förrådet. Du är med och driver ständiga förbättringar som ökar tillgängligheten, säkerheten och lönsamheten.

I arbetsuppgifterna ingår också att inspektera, smörja och kontrollera oljenivåer utifrån definierande ronderingslistor. Du gör oljebyten och genomför analys av oljeprover. Det ingår även att kontrollera och underhålla automatiska smörjsystem. Du kommer att analysera och dokumentera mätvärden från vibrations- och stötpulsmätningar, både manuellt och on-line. Du deltar i referensgrupper vid nyinstallationer för att bevaka smörjtekniska frågor. I arbetsuppgifterna ingår det också att medverka i kontinuerlig utveckling av operatörsunderhåll.

Du kommer att samarbeta med driften och övriga intressenter och vid behov även hjälpa till utanför det egna befattningsområdet.

Vem är du?

För att passa i den här rollen krävs det att du är ansvarstagande samt förändringsbenägen. Du har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är initiativrik och har en social kompetens.

I bagaget har du som minimum en avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har några års erfarenhet från en liknade befattning. Erfarenhet inom vibrations- och stötpulsmätning är meriterande.

Du har en god fysisk kondition då kontroller/inspektioner ofta sker på svåråtkomliga ställen, samt att tunga lyft ofta förekommer.

Erfarenhet av Lean-arbete, erfarenhet av affärssystemet SAP samt erfarenhet av processindustri ses som meriterande.

God IT-vana är ett krav för denna tjänst och du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det här kan du förvänta dig av oss

Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf Danogips är ett företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Du kommer att bli en viktig spelare i organisationen med stor möjlighet att påverka och utforma framtiden.

Menschlichkeit, Partnership, Commitment och Entrepreneurship är våra gemensamma värdeord inom Knauf, och en viktig del av vårt arbete.

Mer om tjänsten

Språkkunskaper: Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Anställningsform: Vikariat under 1 års tid, med möjlighet till förlängning.
Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt avtal.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryterande chef Christian Andersson via christian.andersson@knauf.se eller 0725 14 89 24 eller HR business partner Evita Svenle via evita.svenle@knauf.se eller 0761 40 25 77.

Facklig kontaktperson: Magnus Persson, IF Metall, 0708 23 87 88.

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till den tyska ansökningsadressen AnsoekanKnaufDanogips@knauf.de.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2020-09-27.