Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Ledigt jobb: Förbättringsledare / produktionstekniker

Har du tidigare varit delaktig i implementeringen av förbättringsarbete? Här ges du möjligheten att ta nästa steg - att självständigt implementera och driva arbetet hos Knauf Danogips i Sävsjö.

Om Knauf Danogips

Knauf Danogips är en del av Knauf-gruppen som är ett världsomspännande företag och en av Europas ledande tillverkare av byggmaterial med produktionsanläggningar på mer än 220 platser runt om i världen och drygt 36 000 anställda. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus (strax söder om Kristianstad). Tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare.

Om tjänsten

I rollen som Förbättringsledare/produktionstekniker kommer du att ansvara för implementeringen av vårt arbete med Lean och ständiga förbättringar. Du kommer även att leda och delta i utvecklings- och projektarbete som syftar till förbättring och optimering av arbetssätt, produktionsprocess, kvalitet och kostnader för fabriken i Sävsjö. Du medverkar vid framtagning och uppföljning av fabrikens handlingsplan och bedriver utveckling enligt planen. Du kompetensutvecklar övrig personal på driftsplatsen i Lean-arbete. Du optimerar produktionen med hjälp av Lean-verktyg, samt genom analys av statistik och KPI:er.

Då detta är en ny roll i vår organisation har du en stor möjlighet att få vara med att påverka och forma tjänsten. Du kommer få arbeta med något som är högprioriterat i verksamheten, vilket vi tror att du ser som en spännande utmaning. Du kommer att få ett brett kontaktnät både internt och externt, och dina kollegor finns både inom den svenska organisationen och inom koncernen. Du rapporterar till fabrikschef.

Om dig

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom Lean. Du har tidigare varit delaktig i implementeringen av förbättringsarbete och vill nu ta nästa steg- att självständigt implementera och driva arbetet hos oss. För att lyckas i rollen krävs att du är engagerad, ser helhet samt är analytiskt lagd. Du tar ett stort ansvar inom ramen för ditt uppdrag och du är drivande och initiativrik. Vidare har du en pedagogisk förmåga i kombination med att vara kravställare.

Då Knauf Danogips koncernspråk är engelska bör du ha goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

Kontakt och ansökan

Placeringsort: Sävsjö.
Sista ansökningsdag: 2021-11-07, intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag.
I denna rekrytering samarbetar Knauf Danogips med Wikan Personal. Frågor besvaras av Frida Svensson, 0383-41 00 42 eller frida@wikan.se. Ansök på vetlanda.wikan.se.

OM WIKAN PERSONAL

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill de hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se.