Knauf söker Junior Controller

Knauf är ett företag i förändring och söker nu till Åhus dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Du som nu tar examen nu, är kanske vår nya

Junior Controller

Knauf är ett företag i stor förändring och har nyligen genomfört en större omorganisering av avdelning för Ekonomi, IT och Kundtjänst där man nu bl a har samlat företaget samtliga Controllers på en avdelning. Vi söker idag en ny kollega till våra finans-, produktions- och säljcontrollers. Du kommer att rapportera till företagets CFO.

Vi söker nu dig som vill komma in i en tjänst att utveckla och att utvecklas i. Du kommer att arbeta med för rollen vanliga arbetsuppgifter. Du kommer successivt att arbeta dig in att kunna vara back up för samtliga tre controllers vid behov där du bl a så småningom ska kunna ta fram månadsbokslut, ta fram relevanta analysunderlag, hantera masterdata och basdata, vara systemkunnig (SAP), utföra diverse administration kopplat till tjänsten.

Det är en helt ny roll som kommer att formas efter hand. Vi ser gärna att du är nyutexaminerad högskoleekonom, alternativ ekonom med viss erfarenhet, som vill ta dig an en roll där du börjar från grunden och utvecklas samtidigt som rollen växer. Det är en fördel om du studerat med IT-inriktning, dock inget krav. För oss är det viktigt att du tycker om det gör och trivs med att vara en servicefunktion. Du ska vara en pusselbit som funkar med övriga vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper kombinerat med din utbildning och eventuella erfarenhet.

Rollen kräver att du är noggrann och strukturerad. Du ska vara bekväm datoranvändare och trygg i att lära dig nya system. Du ska vara van att arbeta i Excel. Vi vill att du tycker om att utmana dig själv och tänka lösningsfokuserat. Du arbetar gärna självständigt, trygg med vetskapen om kunskapen och stödet som finns hos dina kollegor. Du kommer stundtals att delta i projektarbete, du måste därför kunna fungera i samarbete med andra.

På Knauf krävs det att du kan kommunicera i tal och skrift på Engelska.

Vi ser fram emot din ansökan, skriven på svenska, senast den 25 juni till jobba@inse.one Vi kommer att arbeta med löpande urval. OBS, i ämnesraden skriver du Controller Knauf.

I den här rekryteringen samarbetar Knauf med iNSE Organisations- & Ledningsutveckling AB.

Försäljning

Med lång erfarenhet och stor expertkunskap inom respektive område tar vi oss an kundernas önskemål med stort engagemang.

Läs mer

Kundtjänst

Telefontider:
må-tor 08.00-16.00
fre 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Övrig tid går det att lägga order via ordermail.

Läs mer

Teknisk Support

Vår tekniska support är till för dig som proffskund.
Privatkunder hänvisas till våra återförsäljare.

Läs mer