Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tors kl 08.00-16.00
Fredag kl 08.00-12.00
Lungstängt kl 12.00-12.30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

Fler kontaktuppgifter

Ledig tjänst: HR business partner (vikariat)

Har du utbildning och erfarenheter inom HR, och vill vara med bidra till ett starkt ledarskap och ett gott medarbetarskap på Knauf danogips? Är du intresserad av att arbeta på ett stort internationellt företag som kan ge dig värdefull erfarenhet för framtiden? Vi på Knauf danogips söker nu en vikarierande HR business partner med anledning av föräldraledighet.

Om Knauf-gruppen

Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av världens ledande tillverkare av byggmaterial. Knauf har produktionsanläggningar på mer än 250 platser i 86 länder runt om i världen, och ett totalt antal anställda på ca 35 000. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder.

Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus. Tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt 145 medarbetare.

Om tjänsten

Hos oss arbetar du som HR business partner brett med flertalet ansvarsområden. Du arbetar parallellt med cheferna i organisationen och stödjer dem och övriga medarbetare i alla HR-relaterade frågor. Du hanterar, utvecklar och driver processer som exempelvis rekrytering, introduktion, ledar- och medarbetarutveckling, arbetsrättsliga frågor och kompetensutvecklingsfrågor. Utöver det operationella arbetet med att jobba i och driva våra HR-processer ingår också en del personaladministrativt arbete och analys. Du kommer även att arbeta i projekt för den svenska verksamheten och på regional nivå tillsammans med HR kollegor i andra länder. Du kommer att få ett brett kontaktnät både internt och externt, och dina kollegor finns både inom den svenska organisationen och inom koncernen.

Du är placerad i Åhus och du rapporterar till HR-direktör Nordics, och har streckad linje till vår svenska VD.

Det här förväntar vi oss av dig:

Vi söker dig som har högskoleutbildning från PA-programmet, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För att lyckas i rollen krävs det att du har arbetat några år i en liknande roll. Erfarenhet av industriell verksamhet ses som en merit.
Du behärskar office-paketet utan bekymmer, och vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i HR- system.

Som HR business partner har du god social och emotionell kompetens och har ett stort mått av sunt förnuft. Du är utåtriktad med ett målmedvetet, drivande och självständigt arbetssätt. Du bör se HR- arbetet ur ett affärsmässigt perspektiv och på så vis bidra till verksamhetens mål och utveckling.

Din ledarstil är coachande och motiverande och du drivs av att lyfta och utveckla medarbetare, chefer och kollegor. För att lyckas i denna roll balanserar du en tydlig och rak kommunikation med lyhördhet och öppenhet.

Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du förutom svenska talar och skriver engelska obehindrat. Du innehar B-körkort.
Du trivs i en metodstyrd organisation där struktur och engagemang är nödvändigt. Som HR business partner har du många olika kontaktytor och din samarbetsförmåga kommer att vara avgörande.

Det här kan du förvänta dig av oss

Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf Danogips är ett företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Du kommer att bli en nyckelspelare i organisationen med stor möjlighet att påverka och utforma framtiden.

Menschlichkeit, partnership, commitment och entrepreneurship är våra gemensamma värdeord och en viktig del av vårt arbete.

Språkkunskaper: Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Anställningsform: Vikariat minst 1 år med start från 1 maj.
Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen
Kontakta HR-chef Emma Levin, emma.levin@knauf.se

Facklig kontaktperson:
Christina Ivarsson christina.ivarsson@knauf.se

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till HR-chef Emma Levin emma.levin@knauf.se
Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01.