Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tors kl 08.00-16.00
Fredag kl 08.00-12.00
Lungstängt kl 12.00-12.30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

Fler kontaktuppgifter

Ledig tjänst: Försäljningsdirektör till Knauf Danogips
Är du en utåtriktad, driven ledare med erfarenhet från byggbranschen? Vill du driva vår kommersiella avdelning vidare? Då kanske detta är uppdraget för dig!

Arbetsbeskrivning

Som försäljningsdirektör på Knauf Danogips ansvarar du för det strategiska såväl som det operativa arbetet med att driva försäljning och säkerställa att vi uppnår våra försäljningsmål. Med en tydlig varumärkespositionering och ett team på tolv drivna medarbetare har du alla förutsättningar att lyckas!

Vår nya försäljningsdirektör har en strategisk nyckelroll och är en viktig pusselbit i arbetet med att färdigställa vår nya strategi och sätta riktningen för hur den kommersiella avdelningen ska arbeta framåt. Det innebär att du ansvarar för och driver arbetet med att strukturera strategin både i ett större perspektiv men även på individnivå med tydliga målsättningar och visioner. Du sitter med i ledningsgruppen och driver de kommersiella frågorna med ett starkt engagemang.

Du arbetar själv nära verksamheten – med våra största kunder där du själv driver affärer och avtalsförhandlingar. Du har ett kreativt och innovativt synsätt kring hur vi ska arbeta med våra kunder och befintliga produkter och lägger stort fokus på att bygga upp långvariga och förtroendeingivande relationer med de allra viktigaste för oss – våra kunder.

Vem är du?

För att trivas i rollen som försäljningsdirektör är du en utåtriktad person som får energi av relationer med andra människor och utmanas av diskussioner och förhandlingar samt förstår vikten av långsiktiga, nära relationer med våra kunder. Du är en strateg med en stark vilja och handlingskraft att driva på både dig själv och ditt team för att lyckas och uppnå målbilder även under mer utmanande omständigheter.

Du har förmågan att leda genom att inspirera, motivera och vidareutveckla medarbetarna för att skapa engagemang, delaktighet och resultatfokus i teamet. Ditt ledarskap är coachande och stöttande samtidigt som du inte räds att pusha människor i rätt riktning.
Du är en stark kommunikatör som främjar deltagande och engagemang och trivs med att vara en påverkare i din omgivning.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning i bagaget samt erfarenhet från bygg- och/eller entreprenadbranschen. Därutöver har du flera års erfarenhet från en liknande position. Vi värdesätter ett brett nätverk i byggbranschen.
Vi förutsätter att du talar och skriver flytande engelska då detta är koncernens huvudspråk.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en nyckelposition i ett världsomspännande familjeföretag med filosofin att en långsiktig relation med våra kunder är den viktigaste tillgången och där vår personal är vår viktigaste resurs; alla är en del av familjen!  Innovation, utveckling och kreativitet är hörnstenarna i vår gemensamma framgång och nyckeln till vår framtid.

Tjänsten är placerad i Åhus med eventuellt möjlighet till placering i Stockholm.

Tjänsten

Heltid, tillsvidare. Start enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Engqvist & Zimmerman HR Partner AB.
Är tjänsten intressant för dig ser vi framemot din personliga ansökan, senast den 6 januari. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Josefine Persson, josefine@engqvistzimmerman.se eller 0706 88 67 33.

Vi tillämpar bakgrundskontroller samt tester i vår rekryteringsprocess.

Här söker du tjänsten