Knauf News

Knauf Open 2018

Knauf Open 2018

Årets golftävling gick av stapeln i ett sagolikt väder på en bana i absolut toppskick.

Den 24 maj mötte Knauf Danogips kunder och leverantörer i en något annorlunda miljö för ett trevligt utspel på Kristianstads golfklubb i Åhus. Det exemplariska vädret bjöd på strålande solsken och blå himmel. Inte minst erbjuder klubben en fanstastiskt fin golfbana.

Carl-Henrik Dahlqvist, marknadsansvarig och en av tre ägare till Kristianstads GK i Åhus informerade om nya satsningar på banan under året.

– I grund och botten är det samma bana, men vi har flyttat vissa hinder, byggt om alla bunkrar, tees, greenområden och några greener, berättar Carl-Henrik. Dessutom har alla bunkerkanter torvats för hand. Banan har enorma möjligheter och underlaget är det bästa tänkbara.

Att en av Sveriges bästa golfanläggningar finns i Åhus ser Knauf som en stor fördel och flaggar för kombinationen nytta med sportnöje:

– Under ledigare former kan vi som arrangörer lyfta fram våra produkter och tjänster genom arrangemang på golfbanan, och samtidigt få tid till diskussion och uppföljning, säger försäljningsdirektör Lars Britse.

– Vi kan summera årets upplaga av Knauf Open som lyckad. Vi såg många glada miner och minst lika många varianter på golfsvingar, säger Lars Britse. Knauf Open kommer tillbaka nästa år.

Knauf gratulerar årets stora vinnare Ronnie Olofsson från Bygg-Ole till en imponerande prestation. Han plockade hem pokalen (spannen) i individuell, lagtävling, längsta drive och närmast flagg!


Nöjda golfare: Anders Söderlund, Knauf, Ola Wingren, NCC och Roger Persson, Beijer Lund.


1:a-pristagare, lagtävling: Marcus Wiktorsson, Nolimo Entreprenad A, Gabriel Andersson (Bygg-Ole) och Ronnie Olofsson (Bygg-Ole) prisas av Lars Britse, försäljningsdirektör Knauf.


2:a-pristagare i lagtävling: Sten-Olov Andersson (Larsson-Örnmark), Anders Lindberg (Larsson-Örnmark), Roland Torkelsson (Caparol) tillsammans med Elisabeth Andersson och Kjell-Åke Thuresson, Knauf.

Försäljning

Med lång erfarenhet och stor expertkunskap inom respektive område tar vi oss an kundernas önskemål med stort engagemang.

Läs mer

Kundtjänst

Telefontider:
må-tor 08.00-16.00
fre 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Övrig tid går det att lägga order via ordermail.

Läs mer

Teknisk Support

Vår tekniska support är till för dig som proffskund.
Privatkunder hänvisas till våra återförsäljare.

Läs mer