Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

ÖVRIGA  KONTAKTUPPGIFTER

Let’s Nail It!

Nu är det dags att teckna sig för uppföljaren till fjolårets succé Nail It System Roadshow.

– Förra årets rikstäckande roadshow blev uppskattad och vi fick mycket positiv respons. Nu ser vi fram emot att ge oss ut på vägarna igen för att fortsätta förändra och effektivisera bygg-Sverige, säger Robert Bjerhag, produktchef stål på Knauf.

Nail It System är ett nytt och patenterat sätt att montera ytterväggsstål med spikbeslag Nail Bracket och ballistisk spik. Det nya montaget är överlägset traditionellt montage med självborrande skruv. Det patenterade beslaget fördelar även lasten på ett bättre sätt och ger därmed en stabilare väggkonstruktion.

– Nail It System har stora ergonomiska för­delar och förkortar montagetid avsevärt, vilket i slutändan innebär mer lönsamma projekt, säger Robert Bjerhag.

– Turnén med Nail It System startar i april i de södra och västra delarna av Sverige och fortsätter i höst i de östra delarna. Under Roadshow 2.0 kommer vi att vända oss till och utbilda riksentreprenörer, återförsäljare och montageföretag.

Mer information finns på vår hemsida: knauf.se/byggsystem/system yttervägg/nail it system. För bokning av demonstration kontakta din representant på Knauf.