Teknisk support

Teknisk support för privatpersoner hänvisar vi till våra återförsäljare.

Öppettider
Mån-Tor kl 08:00-16:00
Fre kl 08:00-12:00
Lunchstängt kl 12:00-12:30

Telefon
044 – 28 78 22

E-post
support@knauf.se

Fler kontaktuppgifter

Inspektionsluckor Push-up

Push-up – inspektionsluckan som du lätt hittar men som inte syns.

Du behöver varken nyckel eller verktyg för att öppna Push-up inspektionslucka, bara ett lätt tryck – med nästa tryck låser du.

Luckan passar in i vilken miljö som helst, från det lilla lagerutrymmet till de modernaste kontoren och de stora offentliga lokalerna. Den släta ytan gör den lätt att måla eller tapetsera på. Den kan även kaklas.

Push up-luckan finns för 1 och 2 lag gips samt även klädd med den cementbaserade helt oorganiska Aquapanel Indoor för våtrumsväggar. Lucka med 2 skivlag gips går även att få brandklassad som EI 30.

Nästan helt osynlig

Luckan går att hitta, men syns ändå inte. I en vacker hemmiljö smälter luckan nästan obemärkt in i interiören. I badrummet bryts inte atmosfären eftersom man kan sätta önskat kakel även på luckan.

Push-up passar till de flesta typer av innerväggar, undertak och material. Med full öppning kommer man lätt åt bakom. Den är mycket uppskattad i offentliga lokaler. Sjukhus, kontor, affärer mm utgör en allt större marknad.

Enkel mekanism

Ett lätt tryck på luckan och låsmekanismen hakar ur och fjädrar tillbaka så att luckan kan öppnas. Nästa tryck sluter till.